Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας «International Students? Visual Arts Contest-cum-Exhibition of Hohg Kong-Photography HKISAC 2015»

afisa

Η μαθητική Φωτογραφική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης πήρε μέρος στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας «International StudentsVisual Arts Contest-cum-Exhibition of Hohg Kong-Photography HKISAC 2015», ο οποίος διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης του Χονγκ Κονγκ σε συνεργασία με τον οργανισμό Po Leung Kuk, έναν από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στο Χονγκ Κονγκ.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το θέμα του ήταν «Harmony»(Αρμονία). Δύο μαθήτριες της ομάδας του Σχολείου μας, η Αντωνία Κουτουκτσή και η Μαριέττα Παπασωτηρίου, τιμήθηκαν με έπαινο για τις φωτογραφίες τους.

 

Υπεύθυνη για τη μαθητική Φωτογραφική ομάδα είναι καθηγήτρια Αγγλικών κα Ελευθερία Μαμαλάκη.

Επίσης, στην ετήσια έκδοση «Λεσβιακό Ημερολόγιο 2016. Γράμματα-Τέχνες-Πολιτισμός», που κυκλοφόρησε με την ευθύνη και την επιμέλεια του φιλολόγου του σχολείου μας, Παναγιώτη Σκορδά, υπάρχει αφιέρωμα στην τελευταία δουλειά της φωτογραφικής ομάδας που είχε ως θέμα «Σκιές και αντικατοπτρισμούς».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Free Joomla! template by L.THEME