ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Τ.Ε.Ι(ΠΕ86)

  Τηλέφωνο: 22510 25797

Email: pkoukaras@yahoo.com

Σπουδές:

1994: Μηχανικός Πληροφορικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2007: Μεταπτυχιακός κύκλος μαθημάτων με κατεύθυνση στο Σχεδιασμό Ψηφιακών Πολιτιστικών Προιόντων του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μαθήματα:

  • Πληροφορική Γυμνασίου
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον
  • Τεχνολογία Επικοινωνιών

Λίγα λόγια για μένα...

Ονομάζομαι Κουκάρας Παναγιώτης, γεννήθηκα στη Μυτιλήνη στις 23 Ιουνίου 1975 και είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ειδικότερα οι σπουδές μου συμπεριλάμβαναν μαθήματα Πληροφορικής, με έμφαση στον Προγραμματισμό και σε γνωστικά αντικείμενα όπως Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων, Βάσεις Δεδομένων, Γλώσσες και Μεθοδολογίες Προγραμματισμού, Πληροφοριακά Συστήματα και Εφαρμογές, Τηλεπικοινωνιακά συστήματα και δίκτυα υπολογιστών, Παράλληλα και Κατανεμημένα Συστήματα, Ανάπτυξη Πολυμεσικών Εφαρμογών, Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Δικτυακών Εφαρμογών Πολυμέσων Θεωρίας του Πολιτισμού, Πολιτιστικής Αναπαράστασης, Ήχου και Ηχητικών Εφαρμογών, Θεωριών Μάθησης και Εκπαιδευτικών Εφαρμογών, Σύνθεσης Οπτικοακουστικών Δεδομένων και Οπτικής Επικοινωνίας.

Είμαι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και διαχείριση αυτού του δικτυακού τόπου και θα χαρώ ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μου για να καταθέσετε τις ιδέες, παρατηρήσεις και προτάσεις σας, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και πληροφόρηση μαθητών, γονέων και καθηγητών.

Free Joomla! template by L.THEME